CONDICIONS D'ÚS

Territoris Creatius és un servei per a donar a conèixer la producció artística dels creadors de les comarques tarragonines. L'usuari pot crear el seu propi perfil i publicar-hi informació, a més a més de poder crear el seu propi bloc. Els serveis que ofereix Territoris Creatius són gratuïts.

Per enregistrar-se a Territoris Creatius caldrà que ompliu totes les dades requerides correctament. Les dades són emmagatzemades amb estricta confidencialitat per tal de protegir la privacitat dels usuaris, no es destinaran a cap altre fi i no seran cedides a terceres parts. Amb tot, cal exceptuar d’aquesta privacitat aquelles dades indispensables de referència de l’usuari, i totes aquelles que expressament el propi usuari faci públiques. L'usuari podrà canviar o cancel·lar les seves dades sempre que vulgui, modificant el seu perfil o bé posant-se en contacte amb Territoris Creatius.

Un cop sigueu membres de Territoris Creatius tindreu un nom d'usuari i una paraula clau per entrar. L’usuari és el responsable de mantenir la confidencialitat d’aquesta. A la vegada és responsable de totes les activitats que es produeixin amb aquest nom d’usuari. Sempre que ho desitgeu podeu canviar la paraula clau a la zona d'administració del vostre perfil.

El servei només es pot emprar per a fins legals. Així, tots els continguts es regiran segons la legislació local, estatal i comunitària vigent. A més, tampoc s'acceptaran continguts que atemptin contra empreses o persones ni continguts amenaçadors, obscens o pornogràfics, de manera que seran eliminats una vegada hagin estat localitzats o siguin notificats per un usuari.

Territoris Creatius es reserva el dret de suspendre temporalment, i sense necessitat de previ avís, l'accessibilitat al servei, per raons de necessitat per efectuar operacions de manteniment, actualització o millora del sistema.

Territoris Creatius es reserva el dret de modificar els textos públics del perfil de l’usuari per tal d’adaptar-los al contingut de la web i normativitzar-los.

Territoris Creatius és una plataforma que ha estat creada per facilitar la difusió de dades i obres dels creadors de la demarcació, de manera que no es fa responsable dels compromisos relatius als drets d’autor i de reproducció que els usuaris tinguin contrets.

Territoris Creatius no es fa responsable:
  • Dels continguts i opinions expressats pels usuaris en el seu perfil i bloc, ni dels comentaris que facin els visitants.
  • De les violacions dels drets de la propietat intel·lectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses per usuaris i per visitants del web.
  • Dels problemes derivats per la caiguda del servei, tall del subministrament elèctric, accés a Internet i/o errades tècniques en el programari i/o maquinari responsabilitat de l’ISP que presta el servei.
  • De la possible pèrdua total o parcial de la informació introduïda. No obstant això, es faran còpies de seguretat internes periòdicament.

 

L'accés i utilització dels serveis de Territoris Creatius implica l'acceptació d'aquestes condicions anteriors.

Banners

 

Troban’s a les xarxes socials