ARTS ESCÈNIQUES   
NOM I COGNOMS Mayéutika Magic
PROFESSIÓ Il·lusionista
LLOC DE NAIXEMENT Tarragona
ANY DE NAIXEMENT 1989
LLOC DE RESIDÈNCIA Tarragona
ADREÇA Tarragona
TELÈFON 690 655 938
ADREÇA ELECTRÒNICA mayeutikamagic@territoriscreatius.cat


ENLLAÇOS A ALTRES PÀGINES

http://www.facebook.com/mayeutika?ref=profile#!/?ref=logo
Pàgina web http://www.mayeutika.net

 • ÀMBIT ARTÍSTIC Arts escèniques
 • DEFINICIÓ DE LA TASCA CREATIVA

  Mayéutika Magic neix l'any 2006 a Tarragona i es consolida com un referent alternatiu de diferents disciplines que es fusionen en escena, creant espectacles on màgia, teatre i música es barregen per a sorprendre el públic, tot seguint un fil conductor teatral molt proper a l'espectador.

  L'il·lusionisme és l'element clau en tots els espectacles, ja que proporciona efectes  sorprenents i molt bones reaccions per part del públic. Així, doncs, durant els espectacles, es realitzen números de màgia d'escena i de grans escenaris sempre seguint un argument original ple d'humor i de màgia. A més, també s'incorporen cantants en directe als espectacles.

 • INTERESSOS

  Els espectacles creats sempre responen a la voluntat d'englobar molts formats i fusionar-los en un mateix espectacle seguint un fil conductor. Es treballa molt a través d'imatges i efectes d'il·lusionisme únics creats exclusivament per als espectacles amb l'única finalitat que l'espectador pugui passar una bona estona rient i veient números de màgia únics i presentats alternativament.

 • OBRA PUBLICADA/EDITADA

  www.mayeutika.net

 • ACTIVITATS REALITZADES

  Mayéutika Magic ha realitzat múltiples actuacions i altres activitats, com ara animacions i tallers. D'aquests destaquem actuacions al Club Nàutic de Salou, la Masia Castelló de Vandellòs, el Parc Infantil de l'Hospitalet de l'Infant, el Teatre Metropol, el Teatre Magatzem de Tarragona...

  L'any 2009 Mayéutika Magic es presenta a la Mostra de Teatre de Tarragona amb el primer espectacle de màgia mai abans fet en aquesta Mostra, amb una gran acollida entre el públic amb un nou format d'espectacle, allunyat dels esquemes tradicionals. L'any 2010, són seleccionats novament amb la seva nova creació Flex Momentum.

  Mayéutika Magic també ha realitzat múltiples tallers i activitats per a tots els públics, com tallers de màgia, manualitats, contacontes... Destaquem també el Curs d'introducció a la màgia realitzat dins la programació del KATA de l'Ajuntament de Tarragona durant els anys 2008 i 2009.

  Al currículum de Mayéutika, a més a més, cal tenir en compte altres animacions i espectacles personalitzats de caràcter privat que s'han realitzat al llarg d'aquests anys.

 • ALTRES INFORMACIONS

  Mayéutika Magic crea, dissenya i construeix aparells d'il·lusionisme de grans escenaris així com efectes per a il·lusions d'escenari i close-up. Si ets mag, actor o simplement estàs interessat a incorporar efectes originals i sorprenents als teus espectacles, t'ajudem a dur a terme la teva idea o et dissenyem i contruim efectes únics i originals.

  La millor solució per a que la màgia sempre segueixi viva!

  Visita l'apartat "aparatos de ilusionismo" de la nostra web i demana informació sense compromís! www.mayeutika.net

   

Banners

 

Troban’s a les xarxes socials