CREADOR DE LITERATURA


  << enrere
   

  NOM I COGNOMS Adrià Targa
  PROFESSIÓ Estudiant
  LLOC DE NAIXEMENT Tarragona
  ANY DE NAIXEMENT 1987
  LLOC DE RESIDÈNCIA Tarragona, Barcelona  • ÀMBIT ARTÍSTIC Literatura
  • DEFINICIÓ DE LA TASCA CREATIVA

   Escric, fonamentalment poesia, quan crec que ho necessito, i aquesta és l'única feina en què realment confio tot i saber que, a diferència de l'art que rebem, l'art (o l'intent) que creem ens pot abandonar en qualsevol moment. Però no em fa por quedar-me a l'atur de l'art. El que em faria més por és no fer bé la meva feina i que ningú se n'adonés, sobretot jo.

  • INTERESSOS

   La música, només aquella que mereix ser anomenada com a tal. Pel que fa a la poesia, el mateix i amb més exigència, perquè em penso conèixer una mica l'ofici. L'escriptura en general. El teatre representat, i algunes òperes. No faig esport, és dolent per la salut.

  • OBRA PUBLICADA/EDITADA

   "Els noms del complement, quatre relats", dins Zenit. Literatura 2008, DDAA, Cossetània/La gent del llamp, Valls, 2008.
   L'exili de Constança
   , Cossetània/La gent del llamp, Valls, 2008.
   Boques en calma
   , Edicions 62, previst per la tardor del 2010.

  • ACTIVITATS REALITZADES

   Cull la primera poma, recital conjunt amb el músic Pere Nolasc Plana i la poeta Olga Xirinacs, als Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat de Catalunya a Tarragona amb motiu del Dia Mundial de la Poesia de la UNESCO l'any 2009

  • PREMIS OBTINGUTS

   I Premi Joves.lit 2007 per a joves escrìptors de l'APELLC (Associació d'escriptors i estudiosos en llengua i literatura catalanes).
   IX Premi de poesia Sant Cugat a la memòria de Gabriel Ferrater, any 2010, atorgat per l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès i Edicions 62.