CREADOR D'ARTS ESCÈNIQUES


  << enrere
     
  NOM I COGNOMS Joan Reverté Maydeu
  PROFESSIÓ Actor, músic i titellaire
  LLOC DE NAIXEMENT Tarragona
  ANY DE NAIXEMENT 1960
  LLOC DE RESIDÈNCIA Mont-roig del Camp
  ADREÇA C. Bisbe Macià, 16, Mont-roig del Camp
  TELÈFON 646 287 914
  ADREÇA ELECTRÒNICA monculturals@territoriscreatius.cat


  ENLLAÇOS A ALTRES PÀGINES

  http://www.facebook.com/#!/group.php?v=info&gid;=164455049164
  Pàgina web http://invisibletitelles.ppcc.cat/
  Bloc http://orquestrain.blogspot.com/

  • ÀMBIT ARTÍSTIC Arts escèniques
  • DEFINICIÓ DE LA TASCA CREATIVA

   Vaig néixer l'any 1960 a Tarragona, des de molt jovenet començo en el món de l'espectacle com a aprenent de tramoista a Tarragona de la mà del meu oncle. No vaig trigar gaire a embolicar-me en diferents projectes de teatre amateur a Tarragona. Als anys setanta muntàrem amb uns companys Titelles Món, que em va permetre explorar el món dels titelles, i a fer actuacions d'àmbit local amb l'única pretensió de passar-ho bé. Als 18 anys, atret pel camp de la música, començo a fer actuacions com a cantautor compaginant el món laboral amb cursos d'art dramàtic a l'escola municipal i fent d'actor en diferents companyies de teatre de Tarragona. Amb en Jordi Fa fundem el grup d'animació infantil Sidral i més tard entro a formar part del grup infantil Tu-tut. Participo a la sèrie de TV3 Dones d'aigua i a la pel·lícula La ciutat dels prodigis.

   Després d'uns anys apartat dels escenaris, continuo vinculat al món de l'espectacle professionalment com a gestor cultural, em trasllado a viure a Mont-roig del Camp i torno al teatre, primer amb la companyia Dramedia de Riudoms i més tard am el grup Els Xuts. Com a professional de la cultura em sento molt orgullós d'haver organitzat la 1a Mostra de Titelles del Baix Camp a Mont-roig.

   L'any 2006 torno a l'escena musical amb l'espectacle anomenat Cançons de segona mà (2006) i Un mussol tot sol (2008). Ara engego el vell projecte de titelles L'Invisible titelles amb l'obra Els coberts de plata on faig de director i titellaire solista.

  • ACTIVITATS REALITZADES

   2006
   Cançons de segona mà.

   2008
   Un mussol tot sol.

   2009
   Els coberts de plata.

  • ALTRES INFORMACIONS

   Actualment representa l'obra La veritable història del rei que tenia el nas vermell.

  • QUÈ M'AGRADA

   M'agrada gaudir actuant i fer gaudir el públic.