ARTS VISUALS
NOM I COGNOMS Irene Coelho Abellan
PROFESSIÓ Estudiant de Belles Arts, fotògraf
LLOC DE NAIXEMENT Tarragona
ANY DE NAIXEMENT 1984
LLOC DE RESIDÈNCIA Tarragona
ADREÇA Tarragona
TELÈFON 689 249 432
ADREÇA ELECTRÒNICA irenaatenea@territoriscreatius.cat


http://www.facebook.com/profile.php?id=696633396&ref;=sgm
 • ÀMBIT ARTÍSTIC Arts visuals
 • DEFINICIÓ DE LA TASCA CREATIVA

  Encara en procés d'experimentació, em decanto cap a la fotografia i obra multimèdia: fotografia, vídeo..., però també cap a la pintura, performance i intervencions en el paisatge i l'espai urbà.

 • INTERESSOS

  En la meva obra es reflecteix sovint la fragilitat de l'ésser humà, de la naturalesa, l'ambigüitat de la natura... En les performances experimento amb l'agressivitat sobre el propi cos humà i les meves reflexions personals com a dona, filla, parella, treballadora...

 • OBRA PUBLICADA/EDITADA

  Reina, S.; Téllez, J.; Veloso, Á.; Cicero, A.; Sosa, A.; Sánchez, M., i I. Coelho (Technical Team), Tarraco: Archaeological Visual Guide.

  Coelho, I; Costa, C.; Hernández, S.; Lahera, I., i Ò. Romaní, Construccions de figura. Cinc projectes dels alumnes de Fotografia de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació de Tarragona, SCAN, Tarragona, 2008.

 • ACTIVITATS REALITZADES

  2008

  Construccions de figura. Cinc projectes dels alumnes de Fotografia de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació de Tarragona, Irene Coelho / Carolina Costa / Sergio Hernández / Iñigo Lahera / Òria Romaní, Comissari: Lluís Vives, SCAN, Tarragona, 17 d'abril - 18 de maig.

 • ALTRES INFORMACIONS

  Grau Superior d'Arts i Disseny. Especialitat: Fotografia artística.

  Estudiant Belles Arts a la UB.

 • QUÈ M'AGRADA

  Bjorn Melhus, Philippe Decoufler, Joan Jonas, Martha Rosler, Sophie Calle, Rineke Dijstra, Barbara Visser, Matthieu Laurette, Slominski, Cildo Meireles...

Banners

 

Troban’s a les xarxes socials