BLOC Associació de Músics de Tarragona Tornar


PROGRAMACIÓ aMt MAIG

L’aMt OFEREIX PROPOSTES DE MÚSICA EN DIRECTE AL MAIG

L’Associació de Músics de Tarragona se sent molt orgullosa de programar per primer cop a la Capsa un concert d’alguns dels grups que assagen regularment als bucs d’aquest equipament, donant així un sentit més ampli al que és i ha de ser molt més que una sala de concerts. A més, una nova sessió de jazz, amb una resposta de públic cada cop més consolidada, i la nostra aportació a la setena Mostra de l’Associació de Músics del Baix Penedès. Xarxa i territori, músics i dignitat.

 

DEL BUC A LA CAPSA

VARONES + PLAYA ANGEL, dia 13, 20:00h 5€ amb consumició mínima inclosa

VARONES. Banda de Hard rock de Tarragona composta per Rober i Óscar a la secció rítmica, baix/veu i bateria respectivament i Carlos a la guitarra. Les seves principals influències emanen de clàssics del hard rock, garatge i blues rock. Tot això fugint de complexos i amb lletres en castellà reflectint una visió pròpia i irònica sobre la confusa societat en la qual vivim.

PLAYA ANGEL. Banda assentada a Tarragona i formada en 2011, compta amb membres de Torazinas, The Solenoids i Homes. Combinen amb gran subtilesa perill i dolçor, elegància i descaradura en les seves cançons begudes directament del so de Detroit de MC5 o The Stooges i més tard modelats per bandes escandinaves com The Hellacopters, Gluecifer o Turbonegro. En 2012 s'edita com a primera referència en forma de single de 7’’ i que serveix com a precedent al LP en 2016. Sobre l'escenari són un tret d'alta energia, un cop amb guitarres de baluern circulant sobre una base rítmica capaç de clavar-te en l'asfalt.

 

CAPSA i JAZZ CLUB

D’ON ETS? Trio, dia 21, 20:00h 5€ amb consumició mínima inclosa

Com cada mes la Capsa Jazz Club, ens proposa el millor jazz. Avui li toca el torn a tres músics crescuts en les ribes del riu Donets en Ucraina, durant dues dècades residents a Reus, es reuneixen per compartir les seves àmplies experiències musicals. Estàndards de jazz, versions pròpies de melodies tradicionals d'Europa de l'Est i temes composts per ells. Georgy Olshanetsky a la guitarra, Oleg Velazquez al baix i Viktor Sytnik a la bateria.

 

MÚSICA EN MARXA

IAN LINTS a la VII MOSTRA DE l’AMBP a CUNIT (camp de futbol), dia 27, 21:15h, gratuït

Dins la política de col·laboració amb l’Associació de Músics del Baix Penedès (AMBP) i de suport als músics socis per actuar pel territori s’inclou la participació d’IAN LINTS a la mostra que se celebra aquest any a Cunit. Ian es un apassionat pel Bruce Springsteen, Dylan i Damien Rice. Aquests catalano-irlandès-escandinau amb aire malenconiós interpretarà versions dels seus músics favorits i també temes de la seva autoria. 


Imatges
Banners

 

Troban’s a les xarxes socials